Αποτίμηση Προγράμματος Hydrobot 2015-16

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς και κατ” επέκταση στην ολοκλήρωση του προγράμματος Hydrobot, θα θέλαμε να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο το οποίο θα μας βοηθήσει:

Περισσότερα

3ος Διαγωνισμός Hydrobots

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον 3ο Διαγωνισμό Hydrobots. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φέτος ή τα προηγούμενα έτη.

Περισσότερα

RECYDROBOT

Ο κ. Μ. Ορφανάκης και η ομάδα hydrobot του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού, έφτιαξαν την περσινή σχολική χρονιά ένα hydrobot διαφορετικό από τ’άλλα. Έφτιαξαν το Recydrobot… Το πρώτο hydrobot κατασκευασμένο εξ” ολοκλήρου από μεταχειρισμένα υλικά, το οποίο και ενέταξαν στα πλαίσια περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος. Στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε τη σύντομη παρουσίαση του Recydrobot, [...]

Περισσότερα

Αποτελέσματα 2ου διαγωνισμού hydrobots

Καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτέλεσμα του 2ου διαγωνισμού Hydrobots, ο οποίος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο που πέρασε και βρήκε την ίδια θετική ανταπόκριση με τον 1ο διαγωνισμό που διεξήχθη την προηγούμενη χρονιά.

Περισσότερα

2ος Διαγωνισμός Hydrobots

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον 2ο Διαγωνισμό Hydrobots. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φέτος ή τα προηγούμενα έτη.

Περισσότερα

Αποτελέσματα 1ου διαγωνισμού Hydrobots

Αφού πρώτα ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, με μια μικρή καθυστέρηση,  τα αποτέλεσμα του 1ου διαγωνισμού Hydrobots ο οποίος έλαβε χώρα στις αρχές του καλοκαιριού που πέρασε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα

1ος Διαγωνισμός Hydrobots

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον 1ο Διαγωνισμό Hydrobots. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φέτος ή τα προηγούμενα έτη.      

Περισσότερα

Το Hydrobot του 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας Μαγνησίας… στον τοπικό τύπο

Η ομάδα hydrobot του 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας Μαγνησίας, πραγματοποιήσε μια μεγάλη και επιτυχημένη εκδήλωση στο κλειστό κολυμβητήριο της περιοχής, η οποία και καλύφθηκε και από τον τoπικό τύπο. Στην εκδήλωση αυτή έγινε μια παρουσίαση της πορείας κατασκευής του ρομπότ, από τους ίδιους τους μαθητές και κατόπιν επίδειξη στην πισίνα του κολυμβητηρίου. Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε από [...]

Περισσότερα

Το υδρορομπότ του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου

Ο κ. Πρίντζιος Γεώργιος και ο κ. Μπαλής Σαράντης μαζί με τους μαθητές της Α” τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου, ολοκλήρωσαν την κατασκευή του hydrobot τους και μας στέλνουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Περισσότερα

Εργαστήρι Ρομποτικής

zumo

Τις Κυριακές 13, 20 και 27 Ιανουαρίου 2013 το ίδρυμα Ευγενίδου και η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας, διοργάνωσε τρία εργαστήρια εισαγωγής στη ρομποτική που απευθύνονταν σε μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου. Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων τα παιδιά έμαθαν βασικές αρχές της ρομποτικής, τόσο μέσω ενός περιβάλλοντος εξομοίωσης (Scratch), όσο και στο πραγματικό περιβάλλον με [...]

Περισσότερα