Αποτίμηση Προγράμματος Hydrobot 2015-16

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι
Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς και κατ” επέκταση στην ολοκλήρωση του προγράμματος Hydrobot, θα θέλαμε να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο το οποίο θα μας βοηθήσει:

 

  • να εκτιμήσουμε καλύτερα τα αποτελέσματα του προγράμματος,
  • να σχεδιάσουμε τις απαιτούμενες βελτιώσεις και
  • να βεβαιωθούμε ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επόμενη σχολική χρονιά με ακόμη περισσότερα σχολεία και επιπλέον δραστηριότητες.

Το ερωτηματολόγιο για τους εκπαιδευτικούς θα το βρείτε στο σύνδεσμο:
Αποτίμηση Προγράμματος Hydrobot 2015 – 2016 – Εκπαιδευτικοί

Αντίστοιχα έχουμε ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο για τους μαθητές το οποίο θα βρείτε στο σύνδεσμο:
Πρόγραμμα Hydrobot 2015 – 2016 – Μαθητές
και το οποίο θα σας παρακαλούσαμε να τους το προωθήσετε στους μαθητές εξηγώντας την σημασία της απάντησης τους, ώστε να το συμπληρώσουν όσοι περισσότεροι γίνεται.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους στις διαδικασίες του προγράμματος και θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα για την τρέχουσα περίοδο. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα λάβουν και οι μαθητές που συμμετείχαν στις ομάδες. Οι βεβαιώσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών θα είναι ονομαστικές, βάση των στοιχείων που θα συμπληρωθούν στα ερωτηματολόγια, ενώ των μαθητών θα είναι ανώνυμες. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις θα σας αποσταλούν σε μορφή PDF προς εκτύπωση. Παρακαλούμε για την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 30/6/2016 ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε εγκαίρως τις βεβαιώσεις.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να ανεβάσετε στο forum ότι υλικό (φωτογραφίες, video, παρουσιάσεις, σχέδια μαθήματος, κ.λπ) παράχθηκε κατά την διάρκεια του προγράμματος από εσάς ή τους μαθητές σας. Το υλικό αυτό είναι πολύτιμο για την συνέχιση του προγράμματος καθώς συμβάλλει στην δημιουργία μιας σχετικής κοινότητας και αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να έχει συνέχεια. Για να ανεβάσετε το υλικό στο forum πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Αν έχετε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Πιπερίδη στο email dpiperidis@hydrobots.gr.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχές μας για καλή επιτυχία στις εξετάσεις στους μαθητές σας.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή παρατήρηση.

Με εκτίμηση

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Υπεύθυνος Προγράμματος Hydrobots
Ίδρυμα Ευγενίδου
Λεωφ. Συγγρού 387, 17564, Π. Φάληρο
Τηλ. 210 9469600
Fax. 210 9417372
vpapakonstantinou@hydrobots.gr
http://www.eugenfound.edu.gr
http://www.hydrobots.gr