Κατασκευή – Γενικά

Για την κατασκευή των οχημάτων hydrobots απαιτούνται απλά υλικά τα οποία συναρμολογούνται βάσει ενός αρχικού σχεδίου, που θα δώσει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνουν αντικείμενα όπως πλαστικούς σωλήνες ύδρευσης, φελλούς για δίχτυα, κινητήρες από συναρμολογούμενα αυτοκίνητα, καλώδια, απλούς διακόπτες, κ.λπ.  Για την κατασκευή του οχήματος οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν επιπλέον εξοπλισμό που περιλαμβάνει μια σειρά από απλά εργαλεία και συσκευές, όπως κολλητήρι, κατσαβίδι, κατραρολάκι, καμινέτο κ.λπ. Τα υλικά αυτά μπορούν να βρεθούν στο εμπόριο και έχουν σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς. Συνίσταται η ύπαρξη ενός σετ εργαλείων ανά 5 σετ κατασκευής οχημάτων.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων το Ίδρυμα Ευγενίδου μπορεί να προμηθεύσει τα υλικά κατασκευής του οχήματος (χωρίς το σετ εργαλείων) σε μια ενιαία συσκευασία. Επίσης, με τη μορφή ενιαίας συσκευασίας, τα υλικά αυτά μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς από το site του SeaPerch.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την προμήθεια του απαραίτητου υλικού αλλά και την δυνατότητα χορηγίας του (μόνο σε δημόσια σχολεία) από το Ίδρυμα Ευγενίδου, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος